luni, 14 mai 2012

Halloween 8: Resurrection (2002)

poster

 Regia:  Rick Rosenthal
Durata:94 min
Cast:  Jamie Lee Curtis, Brad Loree, Busta Rhymes, Bianca Kajlich, Sean Patrick Thomas

Freddie Harris şi Nora Winston sunt realizatorii unei emisiunui numite "Danger Tainment". Acestia organizeaza un concurs in urma caruia se vor alege 6 tineri adolescenti care vor avea ocazia sa intre in casa temutului criminal Myers, cu scopul de a cerceta copilaria acestuia si motivele care l-au impins sa recurga la toate crimele odioase pe care le facuse. Casa era impanzita de camere video care aveau scopul de a transmite live aceste imagini, pe internet. Toate aceste lucruri sunt privite de cei 6 tineri, dar si de cei doi realizatori ai emisiunii ca pe o modalitate de distractie, dar si un mod foarte ingenios de a face rost de foarte multi bani. Lucrurile se schimba insa atunci cand Myers simte ca ii este invadata intimitatea, iar tinerii adolescenti decopera mai mult decat este cazul. Totul incepe sa mearga foarte prost, iar aceasta distractie de transforma intr-o lupta pentru supravietuire.
Your rating



                                                                 

                                                              Vizualizari

3 comentarii:

  1. Am vazut acest film online gratis. Din cate am auzit va aparea si versiunea mai noua in 2012.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da asa se pare,insa dupa acesta au mai aparut vreo 2 versiuni 2007 si 2008 regizate de Ron Zombie.Din pacate niste filme foarte slabe calitativ,de aceea nici nu le-am pus pe site.

      Ștergere
  2. Unul dintre cele mai bestiale filme horor mister crima foarte tare merita vazut nota 10* si sper sa iasa si alte parti EPIC FILM.

    RăspundețiȘtergere

/